Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/37223
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorGuamán Balcazar María Del Cisnees_ES
dc.contributor.authorAldas Palacios Jose Luises_ES
dc.date.accessioned2023-03-23T12:53:10Z-
dc.date.available2023-03-23T12:53:10Z-
dc.date.issued2023es_ES
dc.identifier.citationAldas Palacios Jose Luis. Guamán Balcazar María Del Cisne .(2023). Validación De Método Bromatológico De Grasa En Queso Fresco. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1150210753_bfp6es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/37223-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleValidación De Método Bromatológico De Grasa En Queso Frescoes_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Titulación de Bioquimica y Farmacia

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.