Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/37239
Title: | Efecto Del Tiempo De Fermentación Sobre La Concentración De Compuestos Polifenólicos En El Cacao. |
Authors: | Maldonado Chaca Yessenia Estefania |
metadata.dc.contributor.advisor: | Jorge Geovanny Figueroa Hurtado |
Keywords: | Ecuador. Tesis digital. |
metadata.dc.date.available: | 2023-03-23T14:38:08Z |
Issue Date: | 2023 |
Citation: | Maldonado Chaca Yessenia Estefania. Jorge Geovanny Figueroa Hurtado.(2023). Efecto Del Tiempo De Fermentación Sobre La Concentración De Compuestos Polifenólicos En El Cacao.. Universidad T?cnica Particular de Loja |
Description: | N/D |
metadata.dc.identifier.other: | 0105851240_mqa5 |
URI: | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/37239 |
metadata.dc.type: | masterThesis |
Appears in Collections: | Magíster en Química Aplicada |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.