Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/37239
Title: Efecto Del Tiempo De Fermentación Sobre La Concentración De Compuestos Polifenólicos En El Cacao.
Authors: Maldonado Chaca Yessenia Estefania
metadata.dc.contributor.advisor: Jorge Geovanny Figueroa Hurtado
Keywords: Ecuador.
Tesis digital.
metadata.dc.date.available: 2023-03-23T14:38:08Z
Issue Date: 2023
Citation: Maldonado Chaca Yessenia Estefania. Jorge Geovanny Figueroa Hurtado.(2023). Efecto Del Tiempo De Fermentación Sobre La Concentración De Compuestos Polifenólicos En El Cacao.. Universidad T?cnica Particular de Loja
Description: N/D
metadata.dc.identifier.other: 0105851240_mqa5
URI: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/37239
metadata.dc.type: masterThesis
Appears in Collections:Magíster en Química Aplicada



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.