Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/37239
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorJorge Geovanny Figueroa Hurtadoes_ES
dc.contributor.authorMaldonado Chaca Yessenia Estefaniaes_ES
dc.date.accessioned2023-03-23T14:38:08Z-
dc.date.available2023-03-23T14:38:08Z-
dc.date.issued2023es_ES
dc.identifier.citationMaldonado Chaca Yessenia Estefania. Jorge Geovanny Figueroa Hurtado.(2023). Efecto Del Tiempo De Fermentación Sobre La Concentración De Compuestos Polifenólicos En El Cacao.. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other0105851240_mqa5es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/37239-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleEfecto Del Tiempo De Fermentación Sobre La Concentración De Compuestos Polifenólicos En El Cacao.es_ES
dc.typemasterThesises_ES
Appears in Collections:Magíster en Química Aplicada



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.