Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/37299
Title: | Cambios En La Capacidad Antioxidante Del Café Con Diferentes Procesos De Beneficio |
Authors: | Orellana Conde Jhoder Gustavo |
metadata.dc.contributor.advisor: | Fernandez Arias José Miguel |
Keywords: | Ecuador. Tesis digital. |
metadata.dc.date.available: | 2023-03-24T20:15:51Z |
Issue Date: | 2023 |
Citation: | Orellana Conde Jhoder Gustavo. Fernandez Arias José Miguel.(2023). Cambios En La Capacidad Antioxidante Del Café Con Diferentes Procesos De Beneficio. Universidad T?cnica Particular de Loja |
Description: | N/D |
metadata.dc.identifier.other: | 1105812950_iqp6 |
URI: | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/37299 |
metadata.dc.type: | bachelorThesis |
Appears in Collections: | Titulación de Ingeniería Química |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.