Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/37299
Title: Cambios En La Capacidad Antioxidante Del Café Con Diferentes Procesos De Beneficio
Authors: Orellana Conde Jhoder Gustavo
metadata.dc.contributor.advisor: Fernandez Arias José Miguel
Keywords: Ecuador.
Tesis digital.
metadata.dc.date.available: 2023-03-24T20:15:51Z
Issue Date: 2023
Citation: Orellana Conde Jhoder Gustavo. Fernandez Arias José Miguel.(2023). Cambios En La Capacidad Antioxidante Del Café Con Diferentes Procesos De Beneficio. Universidad T?cnica Particular de Loja
Description: N/D
metadata.dc.identifier.other: 1105812950_iqp6
URI: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/37299
metadata.dc.type: bachelorThesis
Appears in Collections:Titulación de Ingeniería Química



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.