Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/37741
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorMgtr. Maritza Castillo Carriónes_ES
dc.contributor.authorLasluisa Sinchiguano Elvis Michaeles_ES
dc.date.accessioned2023-04-10T22:05:10Z-
dc.date.available2023-04-10T22:05:10Z-
dc.date.issued2023es_ES
dc.identifier.citationLasluisa Sinchiguano Elvis Michael. Mgtr Maritza Castillo Carrión.(2023). Raíces Y Tubérculos De La Amazonía. Composición Nutricional Y Funcional . Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other0502879679_mea6es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/37741-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleRaíces Y Tubérculos De La Amazonía. Composición Nutricional Y Funcionales_ES
dc.typemasterThesises_ES
Appears in Collections:Magíster en Alimentos

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.