Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/38182
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Altamirano Aguirre María Luisa | es_ES |
dc.contributor.author | Gastón Olmedo Gaibor Ramírez | es_ES |
dc.date.accessioned | 2023-05-15T16:10:37Z | - |
dc.date.available | 2023-05-15T16:10:37Z | - |
dc.date.issued | 2023 | es_ES |
dc.identifier.citation | Gastón Olmedo Gaibor Ramírez. Altamirano Aguirre María Luisa.(2023). Startup De Repostería Saludable Libre De Gluten Con Productos En Base De Harina De Quinua, Chía Y Linaza Para La Cuidad De Riobamba, Ecuado. Universidad T?cnica Particular de Loja | es_ES |
dc.identifier.other | 0201813326_mid6 | es_ES |
dc.identifier.uri | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/38182 | - |
dc.description | N/D | es_ES |
dc.language.iso | spa | es_ES |
dc.subject | Ecuador. | es_ES |
dc.subject | Tesis digital. | es_ES |
dc.title | Startup De Repostería Saludable Libre De Gluten Con Productos En Base De Harina De Quinua, Chía Y Linaza Para La Cuidad De Riobamba, Ecuado | es_ES |
dc.type | masterThesis | es_ES |
Appears in Collections: | Maestría en Administración de Empresas con Mención en Innovación |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.