Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/38182
Title: | Startup De Repostería Saludable Libre De Gluten Con Productos En Base De Harina De Quinua, Chía Y Linaza Para La Cuidad De Riobamba, Ecuado |
Authors: | Altamirano Aguirre María Luisa Gastón Olmedo Gaibor Ramírez |
Keywords: | Ecuador. Tesis digital. |
Issue Date: | 2023 |
Citation: | Gastón Olmedo Gaibor Ramírez. Altamirano Aguirre María Luisa.(2023). Startup De Repostería Saludable Libre De Gluten Con Productos En Base De Harina De Quinua, Chía Y Linaza Para La Cuidad De Riobamba, Ecuado. Universidad T?cnica Particular de Loja |
Description: | N/D |
URI: | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/38182 |
Appears in Collections: | Maestría en Administración de Empresas con Mención en Innovación |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.