Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/38319
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorMgtr. Ricardo Javier Arévalo Torreses_ES
dc.contributor.authorVasquez Cedeño Miguel Alejandroes_ES
dc.date.accessioned2023-06-14T17:17:33Z-
dc.date.available2023-06-14T17:17:33Z-
dc.date.issued2023es_ES
dc.identifier.citationVasquez Cedeño Miguel Alejandro. Mgtr Ricardo Javier Arévalo Torres.(2023). Análisis De Perfiles De Textura En Productos Cárnicos . Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1104112410_alp3es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/38319-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleAnálisis De Perfiles De Textura En Productos Cárnicoses_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Titulación en Ingeniería de Alimentos

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.