Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/38875
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorMora Jacome Veronica Luciaes_ES
dc.contributor.authorMerino Correa Eugenia Evelines_ES
dc.date.accessioned2023-08-31T13:56:05Z-
dc.date.available2023-08-31T13:56:05Z-
dc.date.issued2023es_ES
dc.identifier.citationMerino Correa Eugenia Evelin. Mora Jacome Veronica Lucia.(2023). Propuesta Gastronómica Tradicional Desde Una Perspectiva Innovadora En La Parroquia De Jimbura - Cantón Espíndola, Provincia De Loja, Año 2022. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1150608022_tud4es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/38875-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titlePropuesta Gastronómica Tradicional Desde Una Perspectiva Innovadora En La Parroquia De Jimbura - Cantón Espíndola, Provincia De Loja, Año 2022es_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Titulación de Administración de Empresas Turísticas y Hoteleras

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.