Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/38875
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Mora Jacome Veronica Lucia | es_ES |
dc.contributor.author | Merino Correa Eugenia Evelin | es_ES |
dc.date.accessioned | 2023-08-31T13:56:05Z | - |
dc.date.available | 2023-08-31T13:56:05Z | - |
dc.date.issued | 2023 | es_ES |
dc.identifier.citation | Merino Correa Eugenia Evelin. Mora Jacome Veronica Lucia.(2023). Propuesta Gastronómica Tradicional Desde Una Perspectiva Innovadora En La Parroquia De Jimbura - Cantón Espíndola, Provincia De Loja, Año 2022. Universidad T?cnica Particular de Loja | es_ES |
dc.identifier.other | 1150608022_tud4 | es_ES |
dc.identifier.uri | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/38875 | - |
dc.description | N/D | es_ES |
dc.language.iso | spa | es_ES |
dc.subject | Ecuador. | es_ES |
dc.subject | Tesis digital. | es_ES |
dc.title | Propuesta Gastronómica Tradicional Desde Una Perspectiva Innovadora En La Parroquia De Jimbura - Cantón Espíndola, Provincia De Loja, Año 2022 | es_ES |
dc.type | bachelorThesis | es_ES |
Appears in Collections: | Titulación de Administración de Empresas Turísticas y Hoteleras |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.