Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/39107
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorChango Canaveral Patricia Marisoles_ES
dc.contributor.authorGonzalez Alverca Gabriela Anabeles_ES
dc.date.accessioned2023-09-08T15:20:22Z-
dc.date.available2023-09-08T15:20:22Z-
dc.date.issued2023es_ES
dc.identifier.citationGonzalez Alverca Gabriela Anabel. Chango Canaveral Patricia Marisol.(2023). Desarrollo De Propuesta Gastronómica Basado En El Nabo En La Parroquia San Lucas, Provincia De Loja”. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1104976418_gsp3es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/39107-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleDesarrollo De Propuesta Gastronómica Basado En El Nabo En La Parroquia San Lucas, Provincia De Loja”es_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Licenciado en Gastronomía

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.