Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/44240
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorCruz Sarmiento Darío Javieres_ES
dc.contributor.authorApolo Arévalo David Josées_ES
dc.date.accessioned2023-09-18T15:25:22Z-
dc.date.available2023-09-18T15:25:22Z-
dc.date.issued2023es_ES
dc.identifier.citationApolo Arévalo David José. Cruz Sarmiento Darío Javier.(2023). Caracterización Fenotípica Y Molecular De Levaduras Aisladas Desde El Fruto De Café. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1106040304_bip6es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/44240-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleCaracterización Fenotípica Y Molecular De Levaduras Aisladas Desde El Fruto De Cafées_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Titulación de Biología

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.