Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/51211
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Dr. Jorge Geovanny Figueroa Hurtado | es_ES |
dc.contributor.author | Herrera Quito Diana Alejandra | es_ES |
dc.date.accessioned | 2023-09-29T15:49:21Z | - |
dc.date.available | 2023-09-29T15:49:21Z | - |
dc.date.issued | 2023 | es_ES |
dc.identifier.citation | Herrera Quito Diana Alejandra . Dr Jorge Geovanny Figueroa Hurtado.(2023). Evaluación De La Concentración De Ácidos Orgánicos En Café Con Diferentes Estados De Madurez. Universidad T?cnica Particular de Loja | es_ES |
dc.identifier.other | 1750257469_mea6 | es_ES |
dc.identifier.uri | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/51211 | - |
dc.description | N/D | es_ES |
dc.language.iso | spa | es_ES |
dc.subject | Ecuador. | es_ES |
dc.subject | Tesis digital. | es_ES |
dc.title | Evaluación De La Concentración De Ácidos Orgánicos En Café Con Diferentes Estados De Madurez | es_ES |
dc.type | masterThesis | es_ES |
Appears in Collections: | Magíster en Alimentos |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.