Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/51211
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorDr. Jorge Geovanny Figueroa Hurtadoes_ES
dc.contributor.authorHerrera Quito Diana Alejandraes_ES
dc.date.accessioned2023-09-29T15:49:21Z-
dc.date.available2023-09-29T15:49:21Z-
dc.date.issued2023es_ES
dc.identifier.citationHerrera Quito Diana Alejandra . Dr Jorge Geovanny Figueroa Hurtado.(2023). Evaluación De La Concentración De Ácidos Orgánicos En Café Con Diferentes Estados De Madurez. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1750257469_mea6es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/51211-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleEvaluación De La Concentración De Ácidos Orgánicos En Café Con Diferentes Estados De Madurezes_ES
dc.typemasterThesises_ES
Appears in Collections:Magíster en Alimentos

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.