Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/51452
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorDr. Miguel Ángel Meneses Chambaes_ES
dc.contributor.authorVillamagua Calva Bryan Davides_ES
dc.date.accessioned2023-10-10T13:14:46Z-
dc.date.available2023-10-10T13:14:46Z-
dc.date.issued2023es_ES
dc.identifier.citationVillamagua Calva Bryan David . Dr Miguel Ángel Meneses Chamba.(2023). Determinación De Composición Química De Extractos De Hojas De Mango. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other0706664968_alp3es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/51452-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleDeterminación De Composición Química De Extractos De Hojas De Mangoes_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Titulación en Ingeniería de Alimentos

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.