Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/51770
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorDr. Miguel Ángel Meneses Chambaes_ES
dc.contributor.authorOjeda Ojeda Victor Alfonsoes_ES
dc.date.accessioned2023-10-23T13:45:16Z-
dc.date.available2023-10-23T13:45:16Z-
dc.date.issued2023es_ES
dc.identifier.citationOjeda Ojeda Victor Alfonso . Dr Miguel Ángel Meneses Chamba .(2023). Obtención De Extractos De Subproducto De Mortiño (vaccinium Floribundum) Mediante Diversos Procesos . Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1106053356_iap3es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/51770-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleObtención De Extractos De Subproducto De Mortiño (vaccinium Floribundum) Mediante Diversos Procesoses_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Titulación en Ingeniería de Alimentos



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.