Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/51916
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorDiaz Muñoz Gabriel Alejandroes_ES
dc.contributor.authorTorres Herrera Christian Gabrieles_ES
dc.date.accessioned2023-11-08T16:49:14Z-
dc.date.available2023-11-08T16:49:14Z-
dc.date.issued2023es_ES
dc.identifier.citationTorres Herrera Christian Gabriel. Diaz Muñoz Gabriel Alejandro.(2023). Estudio Del Frejol (calima Roja) Y Su Aplicación Gastronómica En La Repostería.. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1150157996_(gsp7es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/51916-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleEstudio Del Frejol (calima Roja) Y Su Aplicación Gastronómica En La Repostería.es_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Licenciado en Gastronomía

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.