Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/52547
Title: | Modificación de las propiedades de productos cárnicos elaborados con adición de subproducto de guayaba |
Authors: | Ruiz Lopez Evelyn Geomara |
metadata.dc.contributor.advisor: | Fernández Arias José Miguel |
Keywords: | Ecuador. Tesis digital. |
metadata.dc.date.available: | 2024-03-14T19:27:53Z |
Issue Date: | 2024 |
Citation: | Ruiz Lopez Evelyn Geomara. Fernández Arias José Miguel .(2024). Modificación de las propiedades de productos cárnicos elaborados con adición de subproducto de guayaba. Universidad T?cnica Particular de Loja |
Description: | N/D |
metadata.dc.identifier.other: | 1150343505_BFP6 |
URI: | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/52547 |
metadata.dc.type: | bachelorThesis |
Appears in Collections: | Titulación de Bioquimica y Farmacia |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.