Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/52659
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorMgtr. José Miguel Fernández Ariases_ES
dc.contributor.authorBRITO CABRERA ANDREA PAOLAes_ES
dc.date.accessioned2024-03-15T22:16:52Z-
dc.date.available2024-03-15T22:16:52Z-
dc.date.issued2024es_ES
dc.identifier.citationBRITO CABRERA ANDREA PAOLA. Mgtr José Miguel Fernández Arias.(2024). Características de la cerveza elaborada con pulpa de fruta. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1150635975_IAP6es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/52659-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleCaracterísticas de la cerveza elaborada con pulpa de frutaes_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Titulación en Ingeniería de Alimentos

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.