Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/52662
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Mgtr. Diana Inés Hualpa Salinas | es_ES |
dc.contributor.author | CALVA JUMBO FRANCISCO JOSUE | es_ES |
dc.date.accessioned | 2024-03-15T22:40:52Z | - |
dc.date.available | 2024-03-15T22:40:52Z | - |
dc.date.issued | 2024 | es_ES |
dc.identifier.citation | CALVA JUMBO FRANCISCO JOSUE. Mgtr Diana Inés Hualpa Salinas.(2024). Evaluación de la actividad antimicrobiana de aceite esencial de Ishpingo (Ocotea quixos) para aplicaciones en modelos alimentarios.. Universidad T?cnica Particular de Loja | es_ES |
dc.identifier.other | 1150965331_IAP6 | es_ES |
dc.identifier.uri | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/52662 | - |
dc.description | N/D | es_ES |
dc.language.iso | spa | es_ES |
dc.subject | Ecuador. | es_ES |
dc.subject | Tesis digital. | es_ES |
dc.title | Evaluación de la actividad antimicrobiana de aceite esencial de Ishpingo (Ocotea quixos) para aplicaciones en modelos alimentarios. | es_ES |
dc.type | bachelorThesis | es_ES |
Appears in Collections: | Titulación en Ingeniería de Alimentos |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.