Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/52688
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorDra. María del Cisne Guamán Balcázares_ES
dc.contributor.authorMILES ESPINOZA DEVIS GERMANes_ES
dc.date.accessioned2024-03-18T12:36:29Z-
dc.date.available2024-03-18T12:36:29Z-
dc.date.issued2024es_ES
dc.identifier.citationMILES ESPINOZA DEVIS GERMAN. Dra María del Cisne Guamán Balcázar.(2024). Evaluación de procesos de extracción de antioxidantes de Bixa Orellana. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1104377310_IAP6es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/52688-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleEvaluación de procesos de extracción de antioxidantes de Bixa Orellanaes_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Titulación en Ingeniería de Alimentos

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.