Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/52688
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Dra. María del Cisne Guamán Balcázar | es_ES |
dc.contributor.author | MILES ESPINOZA DEVIS GERMAN | es_ES |
dc.date.accessioned | 2024-03-18T12:36:29Z | - |
dc.date.available | 2024-03-18T12:36:29Z | - |
dc.date.issued | 2024 | es_ES |
dc.identifier.citation | MILES ESPINOZA DEVIS GERMAN. Dra María del Cisne Guamán Balcázar.(2024). Evaluación de procesos de extracción de antioxidantes de Bixa Orellana. Universidad T?cnica Particular de Loja | es_ES |
dc.identifier.other | 1104377310_IAP6 | es_ES |
dc.identifier.uri | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/52688 | - |
dc.description | N/D | es_ES |
dc.language.iso | spa | es_ES |
dc.subject | Ecuador. | es_ES |
dc.subject | Tesis digital. | es_ES |
dc.title | Evaluación de procesos de extracción de antioxidantes de Bixa Orellana | es_ES |
dc.type | bachelorThesis | es_ES |
Appears in Collections: | Titulación en Ingeniería de Alimentos |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.