Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/52797
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorMeneses Chamba Miguel Ángeles_ES
dc.contributor.authorToro Reinoso Joseline Lissettees_ES
dc.date.accessioned2024-03-19T16:06:51Z-
dc.date.available2024-03-19T16:06:51Z-
dc.date.issued2024es_ES
dc.identifier.citationToro Reinoso Joseline Lissette. Meneses Chamba Miguel Ángel.(2024). Purificación de extracto de antioxidantes de uva de monte Pourouma cecropiifolia mediante proceso supercrítico antisolvente. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1751654938_IQP6es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/52797-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titlePurificación de extracto de antioxidantes de uva de monte Pourouma cecropiifolia mediante proceso supercrítico antisolventees_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Titulación de Ingeniería Química

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.