Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/55511
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorChango Cañaveral Patricia Marisoles_ES
dc.contributor.authorSotomayor Silva Daniel Patricioes_ES
dc.date.accessioned2024-04-10T20:31:58Z-
dc.date.available2024-04-10T20:31:58Z-
dc.date.issued2024es_ES
dc.identifier.citationSotomayor Silva Daniel Patricio. Chango Cañaveral Patricia Marisol.(2024). Uso de redes sociales para potenciar emprendimientos gastronómicos en la ciudad de Loja.. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1103994222_GSP3es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/55511-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleUso de redes sociales para potenciar emprendimientos gastronómicos en la ciudad de Loja.es_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Licenciado en Gastronomía

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.