Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/55543
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorFigueroa Hurtado Jorge Geovannyes_ES
dc.contributor.authorAlcivar Carrion Luis Albertoes_ES
dc.date.accessioned2024-04-11T15:55:08Z-
dc.date.available2024-04-11T15:55:08Z-
dc.date.issued2024es_ES
dc.identifier.citationAlcivar Carrion Luis Alberto. Figueroa Hurtado Jorge Geovanny .(2024). Evaluación de la actividad antioxidante del cacao fermentado a 50 °C.. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other0705544450_BFP3es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/55543-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleEvaluación de la actividad antioxidante del cacao fermentado a 50 °C.es_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Titulación de Bioquimica y Farmacia



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.