Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/55735
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorArtieda Ponce Mauricio Patricioes_ES
dc.contributor.authorCueva Cevallos Maria Enithes_ES
dc.date.accessioned2024-04-23T14:55:06Z-
dc.date.available2024-04-23T14:55:06Z-
dc.date.issued2024es_ES
dc.identifier.citationCueva Cevallos Maria Enith. Artieda Ponce Mauricio Patricio .(2024). Análisis de la gastronomía típica lojana como potencial turístico gastronómico en el sur del país.. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1105743965_GSP3es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/55735-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleAnálisis de la gastronomía típica lojana como potencial turístico gastronómico en el sur del país.es_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Licenciado en Gastronomía

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.