Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/56225
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorUreña Guachizaca Leidy Nathalyes_ES
dc.contributor.authorIllaisaca Barros George Joeles_ES
dc.date.accessioned2024-08-06T13:53:15Z-
dc.date.available2024-08-06T13:53:15Z-
dc.date.issued2024es_ES
dc.identifier.citationIllaisaca Barros George Joel. Ureña Guachizaca Leidy Nathaly .(2024). Estudio del cacao en la finca El Pastizal , ubicada en el cantón Naranjal, Provincia del Guayas. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other0106548092_GSP6es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/56225-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleEstudio del cacao en la finca El Pastizal , ubicada en el cantón Naranjal, Provincia del Guayases_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Licenciado en Gastronomía

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.