Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/56228
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorOjeda Aguilar Estefania Lorenaes_ES
dc.contributor.authorRamos Alvarez Lenin Gabrieles_ES
dc.date.accessioned2024-08-06T14:28:15Z-
dc.date.available2024-08-06T14:28:15Z-
dc.date.issued2024es_ES
dc.identifier.citationRamos Alvarez Lenin Gabriel. Ojeda Aguilar Estefania Lorena .(2024). Elaboración artesanal de un licor crema de café utilizando la variedad arábiga de la provincia de Loja.. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1104649874_GSP6es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/56228-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleElaboración artesanal de un licor crema de café utilizando la variedad arábiga de la provincia de Loja.es_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Licenciado en Gastronomía

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.