Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/56287
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorOjeda Aguilar Estefania Lorenaes_ES
dc.contributor.authorGonzalez Loaiza Felipe Alejandroes_ES
dc.date.accessioned2024-08-23T15:44:54Z-
dc.date.available2024-08-23T15:44:54Z-
dc.date.issued2024es_ES
dc.identifier.citationGonzalez Loaiza Felipe Alejandro. Ojeda Aguilar Estefania Lorena .(2024). Elaboración de cócteles inspirados en la obra teatral “Mucho ruido y pocas nueces” explorando nuevas formas de presentación.. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1105985129_GSP6es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/56287-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleElaboración de cócteles inspirados en la obra teatral “Mucho ruido y pocas nueces” explorando nuevas formas de presentación.es_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Licenciado en Gastronomía

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.