Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/56420
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorOjeda Aguilar Estefania Lorenaes_ES
dc.contributor.authorCaraguay Tandazo Johanna Del Cisnees_ES
dc.date.accessioned2024-09-02T16:46:12Z-
dc.date.available2024-09-02T16:46:12Z-
dc.date.issued2024es_ES
dc.identifier.citationCaraguay Tandazo Johanna Del Cisne. Ojeda Aguilar Estefania Lorena.(2024). Elaboración de cócteles bajos en calorías con la utilización de sandía.. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1104130990_GSP6es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/56420-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleElaboración de cócteles bajos en calorías con la utilización de sandía.es_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Licenciado en Gastronomía

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.