Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/69417
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorChango Cañaveral Patricia Marisoles_ES
dc.contributor.authorAzanza Villacis Eder Vladimires_ES
dc.date.accessioned2024-10-18T16:07:35Z-
dc.date.available2024-10-18T16:07:35Z-
dc.date.issued2024es_ES
dc.identifier.citationAzanza Villacis Eder Vladimir. Chango Cañaveral Patricia Marisol.(2024). Utilización del hidromiel de café arábiga para su aplicación en una propuesta gastronómica. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1150217691_GSP6es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/69417-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleUtilización del hidromiel de café arábiga para su aplicación en una propuesta gastronómicaes_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Licenciado en Gastronomía

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.