Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/20.500.11962/26052
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorGuamán Balcázar, María del Cisnees_ES
dc.contributor.authorOvaco Vaca, Luz Yomares_ES
dc.date.accessioned2020-06-25T00:36:51Z-
dc.date.available2020-06-25T00:36:51Z-
dc.date.issued2020es_ES
dc.identifier.citationOvaco Vaca, Luz Yomar. (2020). Trabajo para ser publicado en una revista. (Trabajo de Titulación de Ingeniero en Alimentos ). UTPL, Loja.es_ES
dc.identifier.other1344588es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/20.500.11962/26052-
dc.descriptionResumen: NDes_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectSubproductos agroindustriales.es_ES
dc.subjectMango-es_ES
dc.subjectAntioxidantes-es_ES
dc.subjectIngeniero en alimentos-es_ES
dc.titleTrabajo para ser publicado en una revistaes_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Ingeniero en Alimentos

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.