Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/20.500.11962/26972
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSolano Cueva, Natalí Elizabethes_ES
dc.contributor.authorNarváez Ochoa, Andrea del Pilares_ES
dc.date.accessioned2020-11-17T03:52:02Z-
dc.date.available2020-11-17T03:52:02Z-
dc.date.issued2020es_ES
dc.identifier.citationNarváez Ochoa, Andrea del Pilar. (2020). Trabajo para ser publicado en una revista. (Trabajo de Titulación de Magister en Alimentos ). UTPL, Loja.es_ES
dc.identifier.other1345606es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/20.500.11962/26972-
dc.descriptionResumen: ND.es_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectHorchata.-es_ES
dc.subjectEspecies vegetales.es_ES
dc.subjectMagíster en alimentos.-es_ES
dc.titleTrabajo para ser publicado en una revistaes_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Magíster en Alimentos



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.