Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/20.500.11962/28597
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorGuamán Balcázar, María del Cisnees_ES
dc.contributor.authorRueda Espinoza, Jefferson Ivánes_ES
dc.date.accessioned2021-10-06T03:34:19Z-
dc.date.available2021-10-06T03:34:19Z-
dc.date.issued2021es_ES
dc.identifier.citationRueda Espinoza, Jefferson Iván. Guamán Balcázar, María del Cisne.(2021). Trabajo para ser publicado en una revista . Universidad Técnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1349678es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/20.500.11962/28597-
dc.descriptionResumen: ND.es_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectMangoes_ES
dc.subjectCapacidad antioxidantees_ES
dc.subjectHarina de mangoes_ES
dc.subjectIngeniero en alimentoses_ES
dc.subjectTesis y disertaciones académicases_ES
dc.titleTrabajo para ser publicado en una revistaes_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Ingeniero en Alimentos



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.