Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/29.500.19856/73482
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorUreña Guachizaca Leidy Nathalyes_ES
dc.contributor.authorEsparza Sanchez Norman Julianes_ES
dc.date.accessioned2025-09-01T13:15:03Z-
dc.date.available2025-09-01T13:15:03Z-
dc.date.issued2025es_ES
dc.identifier.citationEsparza Sanchez Norman Julian. Ureña Guachizaca Leidy Nathaly.(2025). Estudio y aplicación del almidón de achira (chuno) mediante técnicas de pastelería. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1150328969_GSP6es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/29.500.19856/73482-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleEstudio y aplicación del almidón de achira (chuno) mediante técnicas de pasteleríaes_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Licenciado en Gastronomía



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.