Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/29.500.19856/75292
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorMgtr. James Willian Calva Torreses_ES
dc.contributor.authorLoaiza Andrade Felix Santiagoes_ES
dc.date.accessioned2025-09-26T22:29:38Z-
dc.date.available2025-09-26T22:29:38Z-
dc.date.issued2025es_ES
dc.identifier.citationLoaiza Andrade Felix Santiago. Mgtr James Willian Calva Torres.(2025). Caracterización química del aceite esencial de Mansoa alliacea sacha del cantón Yantzaza. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1104020597_MEALes_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/29.500.19856/75292-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleCaracterización química del aceite esencial de Mansoa alliacea sacha del cantón Yantzazaes_ES
dc.typemasterThesises_ES
Appears in Collections:Magíster en Alimentos



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.