Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/handle/29.500.19856/76109Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Ureña Guachizaca Leidy Nathaly | es_ES |
| dc.contributor.author | Jacome Pozo Rafael Eduardo | es_ES |
| dc.date.accessioned | 2025-11-06T13:37:10Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-06T13:37:10Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | es_ES |
| dc.identifier.citation | Jacome Pozo Rafael Eduardo. Ureña Guachizaca Leidy Nathaly.(2025). Innovación en productos de pastelería y repostería para el bar escolar del Instituto Nacional Mejía. Universidad T?cnica Particular de Loja | es_ES |
| dc.identifier.other | 1713864559_MIB6 | es_ES |
| dc.identifier.uri | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/29.500.19856/76109 | - |
| dc.description | N/D | es_ES |
| dc.language.iso | spa | es_ES |
| dc.subject | Ecuador. | es_ES |
| dc.subject | Tesis digital. | es_ES |
| dc.title | Innovación en productos de pastelería y repostería para el bar escolar del Instituto Nacional Mejía | es_ES |
| dc.type | masterThesis | es_ES |
| Appears in Collections: | Magíster en Gestión e Innovación de Alimentos y Bebidas | |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
