Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/18292
Title: Formulación y elaboración de mortadela y jamón
Authors: García Ledesma, Eduardo Segundo
metadata.dc.contributor.advisor: Bonilla Morocho, José Anibal
Keywords: Embutidos-- -Elaboración
Embutidos-- -Control de calidad
Ingeniero en industrias agropecuarias – Tesis y disertaciones académicas
metadata.dc.date.available: 2017-05-31T18:34:23Z
Issue Date: 1986
Citation: García Ledesma, Eduardo Segundo. (1986). Formulación y elaboración de mortadela y jamón. (Trabajo de Titulación de Ingeniero en Industrias Agropecuarias). UTPL, Loja
metadata.dc.identifier.other: 1032658
URI: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/18292
metadata.dc.type: bachelorThesis
Appears in Collections:Ingeniero en Industrias Agropecuarias

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1032658.pdf5.61 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.