Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/53027
Title: | Efecto de la temperatura de secado sobre el contenido fenólico de subproductos de cacao |
Authors: | Gómez Criollo Pablo Santiago |
metadata.dc.contributor.advisor: | Figueroa Hurtado Jorge Geovanny |
Keywords: | Ecuador. Tesis digital. |
metadata.dc.date.available: | 2024-03-22T14:36:29Z |
Issue Date: | 2024 |
Citation: | Gómez Criollo Pablo Santiago. Figueroa Hurtado Jorge Geovanny.(2024). Efecto de la temperatura de secado sobre el contenido fenólico de subproductos de cacao. Universidad T?cnica Particular de Loja |
Description: | N/D |
metadata.dc.identifier.other: | 1104591738_IQP6 |
URI: | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/53027 |
metadata.dc.type: | bachelorThesis |
Appears in Collections: | Titulación de Ingeniería Química |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.