Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/18279
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorHinojosa R., Fidel-
dc.contributor.authorAchupallas Jaramillo, Julio-
dc.contributor.authorBonilla Morocho, José Anibal-
dc.date.accessioned2017-05-31T00:47:42Z-
dc.date.available2017-05-31T00:47:42Z-
dc.date.issued1978-
dc.identifier.citationAchupallas Jaramillo, Julio . Bonilla Morocho, José Anibal. (1978). Deshidratación del ajo. (Trabajo de Titulación de Ingeniero en Industrias Agropecuarias). UTPL, Lojaes_ES
dc.identifier.other1015999-
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/18279-
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectAjo-- -Procesoses_ES
dc.subjectAjo-- -Valor nutricionales_ES
dc.subjectIngeniero en industrias agropecuarias – Tesis y disertaciones académicases_ES
dc.titleDeshidratación del ajoes_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Ingeniero en Industrias Agropecuarias

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1015999.pdf2.72 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.