Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/18292
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorBonilla Morocho, José Anibales_ES
dc.contributor.authorGarcía Ledesma, Eduardo Segundoes_ES
dc.date.accessioned2017-05-31T18:34:23Z-
dc.date.available2017-05-31T18:34:23Z-
dc.date.issued1987es_ES
dc.identifier.citationGarcía Ledesma, E. S. Bonilla Morocho, J. A. (1987) Formulación y elaboración de mortadela y jamón [Tesis de N/D, Universidad Técnica Particular de Loja]. Repositorio Institucional. https://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/18292es_ES
dc.identifier.otherCobarc: 1032658es_ES
dc.identifier.urihttps://bibliotecautpl.utpl.edu.ec/cgi-bin/abnetclwo?ACC=DOSEARCH&xsqf99=29483.TITN.es_ES
dc.descriptionResumen:ND.es_ES
dc.description.abstractN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleFormulación y elaboración de mortadela y jamónes_ES
dc.typemasterThesises_ES
Appears in Collections:Ingeniero en Industrias Agropecuarias

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1032658.pdf5.61 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.