Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/30408
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Valarezo Valdez, Benito Eduardo | es_ES |
dc.contributor.author | Celi Jaramillo, Mateo Nicolás | es_ES |
dc.date.accessioned | 2022-04-14T12:06:35Z | - |
dc.date.available | 2022-04-14T12:06:35Z | - |
dc.date.issued | 2022 | es_ES |
dc.identifier.citation | Celi Jaramillo, Mateo Nicolás. Valarezo Valdez, Benito Eduardo.(2022). Trabajo para ser publicado en revista . Universidad Técnica Particular de Loja | es_ES |
dc.identifier.other | 1353075 | es_ES |
dc.identifier.uri | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/30408 | - |
dc.description | Resumen: ND. | es_ES |
dc.language.iso | spa | es_ES |
dc.subject | Aceites esenciales | es_ES |
dc.subject | Ingeniero en alimentos | es_ES |
dc.subject | Tesis y disertaciones académicas | es_ES |
dc.title | Trabajo para ser publicado en revista | es_ES |
dc.type | bachelorThesis | es_ES |
Appears in Collections: | Titulación en Ingeniería de Alimentos |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.