Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/31497
Title: Propuesta Para La Elaboración De Un Licor Artesanal A Base De La Fruta De Joyapa (macleania Rupestris)
Authors: Galarza Garces Andres Nicolas
metadata.dc.contributor.advisor: Ojeda Aguilar Estefania Lorena
Keywords: Ecuador.
Tesis digital.
metadata.dc.date.available: 2022-09-19T12:06:55Z
Issue Date: 2022
Citation: Galarza Garces Andres Nicolas. Ojeda Aguilar Estefania Lorena.(2022). Propuesta Para La Elaboración De Un Licor Artesanal A Base De La Fruta De Joyapa (macleania Rupestris). Universidad T?cnica Particular de Loja
Description: N/D
metadata.dc.identifier.other: 1804311627_gsp6
URI: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/31497
metadata.dc.type: bachelorThesis
Appears in Collections:Licenciado en Gastronomía



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.