Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/31572
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Ojeda Aguilar Estefania Lorena | es_ES |
dc.contributor.author | Galarza Garces Andres Nicolas | es_ES |
dc.date.accessioned | 2022-09-19T12:12:25Z | - |
dc.date.available | 2022-09-19T12:12:25Z | - |
dc.date.issued | 2022 | es_ES |
dc.identifier.citation | Galarza Garces Andres Nicolas. Ojeda Aguilar Estefania Lorena.(2022). Propuesta Para La Elaboración De Un Licor Artesanal A Base De La Fruta De Joyapa (macleania Rupestris). Universidad T?cnica Particular de Loja | es_ES |
dc.identifier.other | 1804311627_gsp6 | es_ES |
dc.identifier.uri | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/31572 | - |
dc.description | N/D | es_ES |
dc.language.iso | spa | es_ES |
dc.subject | Ecuador. | es_ES |
dc.subject | Tesis digital. | es_ES |
dc.title | Propuesta Para La Elaboración De Un Licor Artesanal A Base De La Fruta De Joyapa (macleania Rupestris) | es_ES |
dc.type | bachelorThesis | es_ES |
Appears in Collections: | Licenciado en Gastronomía |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.