Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/31872
Title: Estudio Y Caracterización Del Papel Comestible A Base De Almidón De Tapioca (manihot Esculenta)
Authors: Santos Vivanco Cristina Belén
metadata.dc.contributor.advisor: Rosero Arevalo Jairo Franklin
Keywords: Ecuador.
Tesis digital.
metadata.dc.date.available: 2022-09-20T11:51:02Z
Issue Date: 2022
Citation: Santos Vivanco Cristina Belén. Rosero Arevalo Jairo Franklin.(2022). Estudio Y Caracterización Del Papel Comestible A Base De Almidón De Tapioca (manihot Esculenta). Universidad T?cnica Particular de Loja
Description: N/D
metadata.dc.identifier.other: 1103938955_gsp6
URI: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/31872
metadata.dc.type: bachelorThesis
Appears in Collections:Licenciado en Gastronomía



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.