Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/32260
Title: Estudio De Los Compuestos Volátiles Presentes En La Bebida Tradicional Ecuatoriana Horchata
Authors: Betancourt Patiño Nixon Steve
metadata.dc.contributor.advisor: Dr. Benito Eduardo Valarezo Valdez
Keywords: Ecuador.
Tesis digital.
metadata.dc.date.available: 2022-09-30T15:04:13Z
Issue Date: 2022
Citation: Betancourt Patiño Nixon Steve. Dr Benito Eduardo Valarezo Valdez.(2022). Estudio De Los Compuestos Volátiles Presentes En La Bebida Tradicional Ecuatoriana Horchata. Universidad T?cnica Particular de Loja
Description: N/D
metadata.dc.identifier.other: 1104381205_mea6
URI: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/32260
metadata.dc.type: masterThesis
Appears in Collections:Magíster en Alimentos



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.