Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/32456
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorFigueroa Hurtado, Jorge Geovannyes_ES
dc.contributor.authorPazmiño Peñafiel, Pablo Gabrieles_ES
dc.date.accessioned2022-10-05T12:18:08Z-
dc.date.available2022-10-05T12:18:08Z-
dc.date.issued2022es_ES
dc.identifier.citationPazmiño Peñafiel, P. G. Figueroa Hurtado, J. G. (2022) Trabajo para ser publicado en la revista [Tesis de Posgrado, Universidad Técnica Particular de Loja]. Repositorio Institucional. https://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/32456es_ES
dc.identifier.otherCobarc: 1356282es_ES
dc.identifier.urihttps://bibliotecautpl.utpl.edu.ec/cgi-bin/abnetclwo?ACC=DOSEARCH&xsqf99=131586.TITN.es_ES
dc.descriptionResumen: ND.es_ES
dc.description.abstractAbstract: ND.es_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleTrabajo para ser publicado en la revistaes_ES
dc.typemasterThesises_ES
Appears in Collections:Magíster en Alimentos



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.