Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/32516
Title: | Elaboración De Esféricos A Base De Uvilla “physalis Peruviana L” Utilizando El Método De Esferificación A La Inversa, Para Su Conservación En Un Líquido De Cobertura Dulce |
Authors: | Macías Criollo Jamileth Elvira |
Keywords: | Ecuador. Tesis digital. |
metadata.dc.date.available: | 2022-10-07T12:23:58Z |
Issue Date: | 2022 |
Citation: | Macías Criollo Jamileth Elvira . Rosero Arevalo Jairo Franklin.(2022). Elaboración De Esféricos A Base De Uvilla “physalis Peruviana L” Utilizando El Método De Esferificación A La Inversa, Para Su Conservación En Un Líquido De Cobertura Dulce. Universidad T?cnica Particular de Loja |
Description: | N/D |
metadata.dc.identifier.other: | 1104560980_gsp6 |
URI: | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/32516 |
metadata.dc.type: | bachelorThesis |
Appears in Collections: | Licenciado en Gastronomía |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.