Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/32663
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorMgtr. Maritza Castillo Carriónes_ES
dc.contributor.authorGuerrero Freire Ana Paulinaes_ES
dc.date.accessioned2022-10-13T12:06:51Z-
dc.date.available2022-10-13T12:06:51Z-
dc.date.issued2022es_ES
dc.identifier.citationGuerrero Freire Ana Paulina . Mgtr Maritza Castillo Carrión.(2022). Calidad De Las Grasas En Alimentos Procesados. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other0105214928_mea6es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/32663-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleCalidad De Las Grasas En Alimentos Procesadoses_ES
dc.typemasterThesises_ES
Appears in Collections:Magíster en Alimentos

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.