Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/32892
Title: Propuesta Para Incrementar El Tiempo De Almacenamiento De Productos Vegetales En Buenas Condiciones
Authors: Paucar Barba Josselyn Michelle
metadata.dc.contributor.advisor: Dr.aramis Azuri Sanchez Juarez
Keywords: Ecuador.
Tesis digital.
metadata.dc.date.available: 2022-10-20T12:12:03Z
Issue Date: 2022
Citation: Paucar Barba Josselyn Michelle. Draramis Azuri Sanchez Juarez.(2022). Propuesta Para Incrementar El Tiempo De Almacenamiento De Productos Vegetales En Buenas Condiciones . Universidad T?cnica Particular de Loja
Description: N/D
metadata.dc.identifier.other: 1150037214_alp3
URI: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/32892
metadata.dc.type: bachelorThesis
Appears in Collections:Titulación en Ingeniería de Alimentos



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.