Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/32892
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Dr.aramis Azuri Sanchez Juarez | es_ES |
dc.contributor.author | Paucar Barba Josselyn Michelle | es_ES |
dc.date.accessioned | 2022-10-20T12:12:03Z | - |
dc.date.available | 2022-10-20T12:12:03Z | - |
dc.date.issued | 2022 | es_ES |
dc.identifier.citation | Paucar Barba Josselyn Michelle. Draramis Azuri Sanchez Juarez.(2022). Propuesta Para Incrementar El Tiempo De Almacenamiento De Productos Vegetales En Buenas Condiciones . Universidad T?cnica Particular de Loja | es_ES |
dc.identifier.other | 1150037214_alp3 | es_ES |
dc.identifier.uri | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/32892 | - |
dc.description | N/D | es_ES |
dc.language.iso | spa | es_ES |
dc.subject | Ecuador. | es_ES |
dc.subject | Tesis digital. | es_ES |
dc.title | Propuesta Para Incrementar El Tiempo De Almacenamiento De Productos Vegetales En Buenas Condiciones | es_ES |
dc.type | bachelorThesis | es_ES |
Appears in Collections: | Titulación en Ingeniería de Alimentos |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.