Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/32892
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorDr.aramis Azuri Sanchez Juarezes_ES
dc.contributor.authorPaucar Barba Josselyn Michellees_ES
dc.date.accessioned2022-10-20T12:12:03Z-
dc.date.available2022-10-20T12:12:03Z-
dc.date.issued2022es_ES
dc.identifier.citationPaucar Barba Josselyn Michelle. Draramis Azuri Sanchez Juarez.(2022). Propuesta Para Incrementar El Tiempo De Almacenamiento De Productos Vegetales En Buenas Condiciones . Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1150037214_alp3es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/32892-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titlePropuesta Para Incrementar El Tiempo De Almacenamiento De Productos Vegetales En Buenas Condicioneses_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Titulación en Ingeniería de Alimentos

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.