Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/33330
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorPadilla Perez Juan Andreses_ES
dc.contributor.authorElizalde Medina Saray Nicolees_ES
dc.date.accessioned2023-01-04T16:11:16Z-
dc.date.available2023-01-04T16:11:16Z-
dc.date.issued2023es_ES
dc.identifier.citationElizalde Medina Saray Nicole. Padilla Perez Juan Andres.(2023). Estudio De Los Recursos Gastronómicos Del Cantón Calvas Para El Fortalecimiento De La Cultura Culinaria Lojana. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1105593766_gsp6es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/33330-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleEstudio De Los Recursos Gastronómicos Del Cantón Calvas Para El Fortalecimiento De La Cultura Culinaria Lojanaes_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Licenciado en Gastronomía

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.