Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/33392
Title: Análisis De La Kumpia (renealmia Alpinia) Como Condimento, Para Revalorizar La Gastronomía Ecuatoriana.
Authors: Ortiz Guarnizo Eliana Ivanova
metadata.dc.contributor.advisor: Artieda Ponce Mauricio Patricio
Keywords: Ecuador.
Tesis digital.
metadata.dc.date.available: 2023-01-20T11:47:29Z
Issue Date: 2023
Citation: Ortiz Guarnizo Eliana Ivanova. Artieda Ponce Mauricio Patricio .(2023). Análisis De La Kumpia (renealmia Alpinia) Como Condimento, Para Revalorizar La Gastronomía Ecuatoriana.. Universidad T?cnica Particular de Loja
Description: N/D
metadata.dc.identifier.other: 1150325452_gsp6
URI: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/33392
metadata.dc.type: bachelorThesis
Appears in Collections:Licenciado en Gastronomía



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.